50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă ghidul de consultanță „Ferma de Struți - de la Creșterea Struților la Profit”:

Ghidul este disponibil la prețul redus de 149 lei 99 lei, doar astăzi 23 iulie 2024

*Se adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA.

Compatibilitate 100% cu orice dispozitiv!

Acum ai puterea să construiești propria afacere cu struți, din fonduri europene nerambursabile. Vei vedea că sfaturile din ghid și informațiile bine centralizate, te fac să înțelegi imediat mecanismul de creștere și valorificare a struților, cât si pe cel de alocarea fondurilor europene. Beneficiile aduse de acest ghid rămân pe viață.

Încerci ghidul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest curs!

Ghid de consultanță conceput pentru:

Fonduri Europene zone Urbane, Rurale, Defavorizate

Procurarea pui și furaje

Construcția și utilarea fermei de struți

Tehnici de creștere și secretele unei ferme profitabile

Ambalare, vanzare, piața de desfacere

Cu o experiență de peste 7 ani în obținerea fondurilor europene, cu trei cărți de specialitate pe aceasta temă lansate în 2017, 2019, și cea prezentată pe siteul de față (anul curent) și sute de articole publicate în reviste de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în creșterea struților și transformarea acestei activități într-o afacere.

Te ajutăm să te ajuți singur, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte supradimensionate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Ferma de Struți - de la Creșterea Struților la Profit, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă de la zero o afacere cu struți, poate chiar din fonduri europene.

"Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul și afacerea dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte pe fonduri europene sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le depună până ajung să fie aprobate." - a declarat Banu Augustin, unul dintre autorii ghidului.

"Dacă dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare al unei ciupercării profitabile, ce presupune și cum se întocmește un plan de acțiune. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții/comercianții care încarcă nota de plată." - a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului 

În ghidul Ferma de Struți - de la Creșterea Struților la Profit ai consultanța de care ai nevoie pentru construirea propriei ferme de struți.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devi profitabil,  în funcție de ce criterii crește producția cu aceleași resurse, aflii pas cu pas cum îți construiești afacerea - de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea planului de acțiune, până la vânzarea primelor produse obținute din fermă.

Pentru afacerea dvs,
Echipa de autori a ghidului de consultanță Ferma de Struți - de la Creșterea Struților la Profit!